Yin & Reiki reis door de chakra’s

Datum/Tijd
Date(s) - 05/07/2020
14:00 - 16:00

Locatie
Yogaschool Lelystad


Yin yoga richt zich op de soepelheid van het bindweefsel zodat eventuele klachten kunnen verminderen of voorkomen kunnen worden. Door je in een houding volledig over te geven, te accepteren wat je voelt en het vervolgens los te laten, worden tegelijkertijd onze energiebanen gereinigd (van obstakels) en voel je je daarna heerlijk ontspannen en voel je het stromen in je lichaam.

Reiki heeft een soortgelijk effect; het richt zich voornamelijk op het reinigen en stimuleren van onze energiebanen en levensenergie. Bij reiki gebeurt dit door middel van handoplegging op het lichaam. Misschien kun je je nog van vroeger herinneren wanneer je als kind buikpijn had en hoe prettig het voelde als je moeder of vader een hand op je buik legde. Het gaf een troostend en helend gevoel.

Tijdens deze workshop richten wij ons op de 7 hoofdchakra’s; waardoor jouw energie zal gaan stromen. Door de handoplegging tijdens de houdingen wordt de energie geleid en gaat het naar de plekken in het lichaam die het nodig hebben.
Aan het einde van deze Yin & Reiki reis, ga je ontspannen liggen op je mat en ontvang je reiki aan de bovenste chakra’s (het hoofd). Dit alles gebeurt in een veilige en intieme sfeer, geleid door Anuska de Haas van Yogaschool Lelystad en Ilse Onrust van Yoga Rust.
We sluiten deze ontspannen workshop af met een heerlijke ‘home made’ Chai thee


Inschrijvingen:

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.