optimized

Yoga Rust

Yoga Rust is de enige hot yoga studio in Lelystad. In een intieme yogastudio doen we verschillende vormen yoga in de warmte. De studio wordt opgewarmd door infraroodlampen..

 

Ervaar het zelf

Wil je een keer een proefles volgen bij Yoga Rust? In deze introductie video krijg je een impressie van de lessen die gegeven worden. Ook maak je kennis met Ilse, eigenaresse van Yoga Rust.

Heb je belangstelling en wil je meedoen met een proefles, meld je dan aan via deze button.

Hot hatha/vinyasa flow yoga

Hot hatha/vinyasa flow yoga wordt gegeven in een ruimte van rond de 33 graden. Door middel van infrarood lampen wordt de zaal verwarmd. Dit is een gezonde manier van verwarmen, voor zowel lichaam én geest.
Door de warmte zijn de spieren eerder in staat om te ontspannen en voelen ze soepeler aan. Ook helpt de warmte bij het verwerken van afvalstoffen.

Hot Yin Yoga

Yin yoga is een uitstekende tegenhanger voor het yang leven dat we hier in het Westen leiden; we staan continue aan. Yin yoga helpt te vertragen, te voelen en te verdiepen.

Warm Stress Relief

Bij stress relief doen we alleen maar houdingen die ervoor zorgen dat je ontspant. We activeren het parasympatisch zenuwstelsel, het zenuwstelsel dat ervoor zorgt dat je in de rust-en herstelmodus komt.

55+ Yoga

Deze les is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar beweging, maar waar rekening wordt gehouden met eventuele fysieke beperkingen. Maar ook iemand die herstellend is van een ziekte of gewoon behoefte heeft aan een rustige les is van harte welkom.

Warm Yoga Nidra

Warm Yoga nidra wordt ook wel slaap-yoga genoemd. Je bevindt je als liggend op de mat in een stadium van bewustzijn tussen waken en slapen in. Ondertussen word je begeleid met een meditatie die bestaat uit onder andere ademhalings-en bewustzijnsoefeningen en een lichaamsscan

Hot Yoga voor mannen

Een no-nonsense les speciaal gericht op mannen. We nemen de tijd voor het rekken en strekken van het lichaam. Niet alleen gericht op de spieren, maar ook op het bindweefsel.

Yoga in de natuur

Kom tot rust met yoga in de natuur. Wij ervaren dagelijks een hoop prikkels van buitenaf en raken daardoor afgeleid. In de natuur kom je tot stilte en kom je makkelijker bij jezelf. Luister naar de geluiden, ruik de geuren van het seizoen en voel de warmte of kou.

Yoga op de werkvloer

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen.
Werknemers hebben behoefte aan maatregelen tegen werkstress.

Deze mensen zijn je voor gegaan

Evenementen / Workshops

CURSUS
MINDFULNESS
8 weken
Club Pellikaan
optimized_achtergrond

Vanaf 2 april
19.00-21.30uur
Club Pellikaan Almere
€ 350,00 p.p.

Mindful Steppen
Hollandse Hout
Lelystad
steppen_groep_yoga

30 juni 2024
10.00-12.00uur
Hollandse Hout
€ 29,95 p.p.

Yoga
op de
marker wadden
lelystad
IMG_20210613_134831_resized_20230406_013123101 (002)

Zomer 2024
9.15-14.30uur
Marker Wadden
€ 50,00 p.p.

Wil je op de hoogte gehouden worden van evenementen?
Meld je dan aan voor de onthaast-mail!

Contact

Een rustig kadootje!

Een kleinigheidje speciaal voor jou!